miercuri, 5 octombrie 2011

Legume la cuptor:



4 morcovi, 100 g mazãre finã , 1 conopidã ,2 roşii mici decojite , 3 linguri de ulei , 4 cartofi,1 dovlecel, 1 ardei verde mic , 6 ouã, 4 cepe mici , 1 vânãtã ,1 ardei capia mic, 1 pahar smântânã , sare, piper, tarhon. Se curãţã şi se taie în cuburi toate legumele. Într-o tigaie se cãlesc ceapa, morcovii, ardeii şi mazãrea 5 minute în ulei. Se adaugã celelalte legume şi se lasã la foc mic 10 minute, se dau la o parte. Se bat ouãle omletã, se adaugã smântâna, sarea, piperul, condimentele. Se amestecã cu legumele. Se varsã amestecul într-un vas ce merge la cuptor – foc mic; e gata când e rumenit! Poftă mare!

Baked Vegetables:
4 carrots, peas 100g fine, 1 cauliflower, peeled 2 small tomatoes, 3 tablespoons oil 4 potatoes, 1 zucchini, 1 small green pepper, 6 eggs, 4 small onions, 1 game, 1 small pimiento peppers, 1 cup cream , salt, pepper, tarragon. Clean and cut all vegetables into cubes. In a frying pan cãlesc onions, carrots, peppers and peas in oil 5 minutes. Add other vegetables and allow to simmer 10 minutes, step aside. Beat the eggs scrambled eggs, add cream, salt, pepper, spices. Mix with vegetables. Pour mixture into a bowl that goes in the oven - low heat, it's ready when it's brown! Enjoy great!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog