luni, 12 septembrie 2011

Plăcintă cu brânză:



300 g brânză de vacă, 30 g unt proaspăt, 1/2 lingură făină, 2 ouă, 1/2 ceaşcă lapte, sare, 2 linguri unt.
Se face un aluat de plăcintă. Se întinde foaia foarte subţire şi, după ce s-a uscat puţin, se taie în bucăţi de mărimea tăvii în care se va aşeza plăcinta. Se face o umplutură din brânză de vacă şi anume: se freacă într-un castron brânza cu untul, se adaugă ouăle, amestecând mereu şi la urmă laptele şi făina. Se potriveşte de sare. Se unge tava cu unt, se pun 4 — 5 foi de plăcintă, unse între ele cu unt, apoi se mai aşază câteva foi de plăcintă unse între ele cu unt. Se stropeşte cu unt şi se dă la cuptor, la foc potrivit. Când s-a copt, se taie pătrate şi se aşează pe o farfurie. Se serveşte caldă cu smântână. Poftă bună!

Cheese pie:
300 g cottage cheese, 30 g fresh butter, 1 / 2 tablespoons flour, 2 eggs, 1 / 2 cup milk, salt, 2 tablespoons butter
Make a pie crust. Spread very thin sheet and, after drying least, cut into pieces the size of the tray where you place the pie. Make a filling of cottage cheese as follows: In a bowl rub cheese with butter, add eggs, stirring constantly and eventually milk and flour. Suitable salt. Grease pan with butter, place 4-5 sheets of cake, greased with butter together, then placed a few leaves still smeared each other with butter pie. Drizzle with butter and Bake at medium heat. When baked, cut square and sits on a plate. Serve warm with cream. Enjoy your meal!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog