vineri, 22 aprilie 2011

Drob de miel în prapur


Timp de preparare: 1 h30 min
Ingrediente:
1 kg măruntaie de miel, 500 g ficat de miel, un prapur, 150 g ceapă, 4 ouă, 100 g făina, 150 g untură, verdeaţă, piper, sare
Mod de preparare:
Măruntaiele se opăresc, se spală şi se pun la fiert cu apă şi sare. Când au fiert, se lasă să se răcească şi se trec prin maşina de tocat. Ceapa se taie mărunt şi se trage puţin în untură, se pun măruntaiele fierte date prin masina, sare şi piper. Se prăjesc pe foc iute amestecându-se tot timpul să nu se lipească. Se lasă să se răcească puţin, se adaugă ouăle şi verdeaţa tăiată mărunt, se amestecă totul bine. Prapurul, care a fost ţinut în apă rece, se taie bucăti iar în fiecare bucată se pune tocătura gata pregatită. Se dă forma rotundă, se trece prin faină şi ou bătut, se prăjesc în untura la foc mic să fie bine pătrunse. Se umple prapurele întreg cu tocatura, se pune în tava de cozonac şi se coace in cuptor, obtinindu-se o bucată de drob mare. Când este gata se taie felii şi se serveşte ca aperitiv. Poftă mare! Christos a înviat!

Drob of lamb caul
Preparation Time: 1h 30min.
Ingredients:
1 kg lamb tripe, lamb 500 g liver, a caul, 150 g onion, 4 eggs, 100 g flour, 150 g fat, green pepper, salt
Preparation:
Offal is cooked, wash and boil water and salt. When boiled, let it cool and go through the mincer. Slice the onion into small pieces and pull little fat, cooked entrails data put through the machine, salt and pepper. Fry on hot heat stirring all the time to stop it sticking. Allow to cool, add eggs and chopped herbs, mix everything well. Caul, which was held in cold water, cut into pieces and each piece is put ready-chips. Round shape it is going through flour and beaten egg, fry in lard at low heat to be well penetrated. Fill the whole with prapurele chop, place in cake pan and bake in the oven, canned is a great piece of tripe. When ready to slice and serve as an appetizer. Enjoy great! Christ it  is resurrected!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog