luni, 11 aprilie 2011

Cum se face un grătar bun



Când un bărbat se hotărăşte să facă un grătar, există o serie de acţiuni înlănţuite care se pun în mişcare…
1) Femeia cumpără mâncarea
2) Femeia face salata, pregăteşte legumele şi desertul
3) Femeia pregăteste carnea pentru grătar, o pune pe o tavă împreună cu ustensilele necesare şi o duce afară, unde bărbatul deja se afl ă aşezat în faţa grătarului cu o bere în mână. Acum se petrece punctul culminant al activităţii:
4) BĂRBATUL PUNE CARNEA PE GRĂTAR.
5) Urmează alte activităţi de rutină: femeia aduce farfuriile şi tacâmurile afară.
6) Femeia îl informează pe bărbat că se arde carnea.
7) El îi mulţumeşte pentru această informaţie vitală şi profi tă pentru a-i cere să-i aducă altă bere în timp ce el se ocupă de situaţia de criză. Şi acum, alt moment culminant!!!
BĂRBATUL SCOATE CARNEA DE PE GRĂTAR ŞI I-O DĂ FEMEII.
9) Alte activităţi de rutină: femeia aşează farfuriile, salata, pâinea, tacâmurile, şerveţelele şi sosurile şi duce totul pe masă.
10) După prânz, femeia strânge masa, spală vasele şi… alt moment important!!!
11) TOŢI ÎL FELICITĂ PE BĂRBAT PENTRU TALENTELE SALE CULINARE ŞI ÎI MULŢUMESC PENTRU DELICIOSUL PRÂNZ.
12) Bărbatul o întreabă pe nevastă-sa cum i s-a părut că nu a trebuit să gătească. Când vede că ea se codeşte, ajunge la concluzia că nu există o formă prin care să le poţi mulţumi pe femei.
Vezi câte face un bărbat?





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog