joi, 13 ianuarie 2011

Peste ca-n "Elveţia":



Ingrediente:

peşte, unt, ceapă, sare, piper, vin, ouă.

Mod de preparare:

Intr-o cratiţă unsă cu unt se pun cepele tăiate peştişori, iar pe deasupra
peştele curaţat şi spălat. Se presară sare şi piper; se toarnă vinul în tavă şi
după ce s-a acoperit peştele cu o hârtie unsă cu unt, se lasă la cuptor,
la foc mic, cca 1/2 de oră. Gălbenuşurile se freacă cu smântâna, se
sărează, se adaugă verdeaţă tocată marunt şi se toarnă peste peşte înainte
de a-l servi.

Servire:

Se serveşte cu garnitură: cartofi fierţi, taiaţi in felii rotunde si
rondele de lămâie.
Ingredients:

fish, butter, onion, salt, pepper, wine, eggs.

Preparation:

In a saucepan place buttered onions chopped small fish and over
Clean and wash fish. Sprinkle salt and pepper and pour wine into the pan
after the fish was covered with a buttered paper, leave the oven
low heat for about half an hour. The egg yolks with cream, is
salt, add finely chopped greens and pour over the fish before
to serve him.

Service:

Serve with garnish: boiled potatoes, cut into round slices
sliced lemon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog