miercuri, 26 octombrie 2011

Ciorbă grecească





600 g carne de vacă, sare, morcovi, rădăcină de pătrunjel, ţelina, 50 g de orez, două ouă, o lămâie, pătrunjel verde. Se taie carnea în bucăţele egale şi se fierbe în circa 2,5 l apă cu sare. Se scoate spuma şi se pun legumele tăiate în două pe lungime. Dupa ce a fiert, zarzavatul se scoate şi se pune orezul. Când acesta este fiert, ciorba se completează cu două gălbenuşuri de ou bătute cu zeama unei lămâi şi cu pătrunjelul tocat. Poftă  bună!

600 g beef, salt, carrots, parsley root, celery, 50 g of rice, two eggs, a lemon, parsley green. Cut the meat into equal pieces and boil in about 2.5 liters of water with salt. Remove the foam and place the vegetables cut in two lengthwise. After cooking, remove vegetables and place rice. When it is cooked, the soup is filled with two egg yolks beaten with a lemon juice and chopped parsley. Poftă bună!     de aici : http://mononoke-kitchen.blogspot.com/2008/11/ciorba-greceasca.html

Un comentariu:

Arhivă blog