sâmbătă, 24 septembrie 2011

Fasole verde cu carne



600 g carne, 1 kg fasole, 2 cepe, 1 lingură untură, 1 linguriţă făină, 1 lingură bulion sau 4 roşii, sare, verdeaţă.
Se taie carnea în bucăţi potrivite. Se prăjeşte cu două cepe tăiate mărunt şi cu o lingură de untură. După ce s-a rumenit carnea, se adaugă făina, puţină sare, se amestecă, se toarnă apă caldă cât s-o cuprindă şi se pune fasolea curăţită şi spălată. Se lasă să fiarbă împreună. Când fasolea este aproape fiartă, se gustă de sare, se adaugă o lingură de bulion sau câteva roşii, puţină verdeaţă şi se dă la cuptor. Se poate face şi cu fasolea fiartă separat şi bine scursă. Se pune peste carne când aceasta este frăgezită. Poftă bună!

Green beans with meat
600 g meat, 1 kg beans, 2 onions, 1 tablespoon lard, 1 teaspoon flour, 1 tablespoon broth or 4 tomatoes, salt, green.
Cut the meat into pieces suitable. Fry two onions chopped with a tablespoon of lard. Once the browned meat, add flour, little salt, stir, pour hot water as it provides cover and cleaned and washed beans. Allow to boil together. When beans are almost cooked, the taste of salt, add a spoonful of broth and some red, some green and Bake. Beans can be cooked separately and drained well. Place over meat when it is tender. Enjoy your meal!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog