joi, 21 aprilie 2011

Reţetă pentru borş





Ingrediente:500 grame tarite de griu, 300 grame de malai, un pahar huste sau 20 grame de drojdie, o lamaie, 2-3 felii de paine neagra

Mod de preparare:
Se prepara intr-un vas de lut smaltuit (daca aveti) de 5-6 litri. In el se pun taritele de griu si malaiul. Se adauga hustele (tarite si malai ramase de la alt lot de bors) pentru fermentatia lactica, sau drojdia de bere. Peste aceasta se toarna apa fierbinte sau clocotita pina ce se umple vasul, care se va pastra la loc cald.Se foloseste la prepararea borsurilor sau ca bautura racoritoare in cure de slabire. Asigura un aport deosebit in vitaminele B si P.
Ingredients: Wheat bran 500 grams, 300 grams of corn flour, a cup or 20 grams of yeast hustle, a lemon, 2-3 slices of black bread
Preparation:
Prepare a bowl of enamelled clay (if applicable) of 5-6 liters. In his place taritele wheat and corn flour. Add hustele (bran and corn left over from another batch of soup) for lactic fermentation or yeast. Over this pour boiling hot water or fill up the bowl, which will remain in place used for the preparation cald.Se borsurilor or soft drink in diets. Make an important contribution in vitamins B and P.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog