miercuri, 13 aprilie 2011

Pui pe sticlă


Ingrediente: un pui întreg de aprox. 1 kg, piper, condimente,1 legătură de pătrunjel, 0,5 l apă
Mod de preparare:
După ce se dezgheaţă puiul şi se spală bine şi în interior şi se goleşte de eventualele organe introduce în pui, se condimentează cu verdeaţă, piper şi cu alte condimente avute la îndemână. Separat, se umple o sticla de bere de 0.500 l cu apă rece. Puiul se introduce pe sticlă, apoi se pune într-o oala (sau tavă mai mică) unde punem 0,5 l apă. Se introduce la cuptor aproximativ 2 ore (puteti să lasaţi puiul mai mult pentru a se rumeni). Aveti grijă când îl puneţi în cuptor, să taiaţi gâtul puiului. Din când în când, îl mai puteţi scoate, iar cu zeama care s-a adunat în cratiţă puteţi să luaţi cu o lingură şi să turnaţi pe el. Se scoate după ce s-a rumenit. Se poate servi cu cartofi piure sau pai şi cu o garnitură de legume. Poftă bună!

Chicken on glass
Ingredients: one whole chicken for approx. 1 kg, pepper, spices, 1 bunch of parsley, 0.5 l water
Preparation:
Once defrosted chicken and wash well in interior and emptied of any organ inserted into the chicken, season with herbs, pepper and other spices at their fingertips. Separately, fill a beer bottle with cold water by 0500. Baby is placed on the glass, then place in a pot (or lower tray) where we put 0.5 liters of water. Place in oven about 2 hours (you can leave the chicken over to brown). Take care when you put in the oven, trim the chicken neck. From time to time, you can remove it and the juice that has accumulated in the pan can take it with a spoon and pour it. Remove after it has browned. It can be served with mashed potatoes or fries and a garnish of vegetables.
Enjoy your meal!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog