Ingrediente ptr. 5 porţii:
1 kg. de peste, 1 kg. smântana, două legături de ceapă verde, sare, mălai, mărar şi pătrunjel câte o legătură
Mod de preparare:
Spălăm şi curăţăm peştele bine, bine. Punem smântâna într-o cratiţă să fiarbă, când începe potriveşte cu sare (după gust) apoi adaugăm ceapa tocată mărunt. Adaugăm apoi făina de mălai (în ploaie) pâna se îngroaşă bine, amestecând continuu. Se pune si peştele curăţat, se acoperă cratiţa şi o lasam timp de 15 minute pe foc, până se pătrunde păstrăvul bine. Luăm cratiţa de pe foc şi adăugăm mărarul şi pătrânjelul tăiat fin. Se consumă cald, ornamentat cu feliuţe de lămâie. Poftă mare!
Trout with Cream:
Ingredients ptr. 5 servings:
1 kg. over 1 kg. cream, two ties onion, salt, cornmeal, dill and parsley each link
Preparation:
Wash and clean the fish well, well. Put cream in a saucepan to boil, when the match starts with salt (to taste) then add the chopped onion. Add the flour and cornmeal (in rain) until well thickened, stirring constantly. Place the fish and clean, cover pan and let heat for 15 minutes until it gets better trout. We take the pan from heat and add finely chopped dill and pătrânjelul. It uses warm, decorated with lemon slices. Enjoy great!
1 kg. de peste, 1 kg. smântana, două legături de ceapă verde, sare, mălai, mărar şi pătrunjel câte o legătură
Mod de preparare:
Spălăm şi curăţăm peştele bine, bine. Punem smântâna într-o cratiţă să fiarbă, când începe potriveşte cu sare (după gust) apoi adaugăm ceapa tocată mărunt. Adaugăm apoi făina de mălai (în ploaie) pâna se îngroaşă bine, amestecând continuu. Se pune si peştele curăţat, se acoperă cratiţa şi o lasam timp de 15 minute pe foc, până se pătrunde păstrăvul bine. Luăm cratiţa de pe foc şi adăugăm mărarul şi pătrânjelul tăiat fin. Se consumă cald, ornamentat cu feliuţe de lămâie. Poftă mare!
Trout with Cream:
Ingredients ptr. 5 servings:
1 kg. over 1 kg. cream, two ties onion, salt, cornmeal, dill and parsley each link
Preparation:
Wash and clean the fish well, well. Put cream in a saucepan to boil, when the match starts with salt (to taste) then add the chopped onion. Add the flour and cornmeal (in rain) until well thickened, stirring constantly. Place the fish and clean, cover pan and let heat for 15 minutes until it gets better trout. We take the pan from heat and add finely chopped dill and pătrânjelul. It uses warm, decorated with lemon slices. Enjoy great!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu