miercuri, 6 aprilie 2011

Macaroane cu sos tomat şi ton


Ingrediente ptr.5 porţii:
macaroane 250 g, peşte ton din conservă 200 g, unturã 50 g, margarinã 50 g, ceapã o legătură ( verde), caşcaval 100 g, sos tomat 500 g, sare dupã gust, o legătură pătrânjel verde
Mod de preparare:
Macaroanele se rup, se introduc în apã clocotitã cu sare, se fierb şi se trec sub jet de apã rece. Caşcavalul se curãţã de coajã şi se rade. Ceapa se curãţã, se spalã şi se taie mãrunt. Se preparã sosul tomat. Peştele şi ceapa verde se înãbuşã în 50g unturã; deasupra se adaugã macaroanele fierte împreunã cu sosul tomat, margarina topitã şi caşcavalul ras. Presăm deasupra pătrunjelel tăiat fin. Se serveşte fierbinte. Poftă mare!

Macaroni with tomato and tuna sauce
Ptr.5 servings Ingredients:
macaroni 250 g, 200 g canned tuna fish, 50 g fat, 50 g margarine, onion link (green), 100 g cheese, 500 g tomato sauce, salt to taste, Green parsley
Preparation:
Break the macaroni, place in boiling salted water, boil and place it under running cold water. Cheese Peel and laughs. Onions are cleaned, Wash and chop finely. Prepare tomato sauce. Fish and smothered in green onions 50g fat, over cooked pasta is added together with tomato sauce, grated cheese and melted margarine.We finely chopped parsley on top. Serve hot. Enjoy great!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog