miercuri, 27 aprilie 2011

Gulaş cu peşte


Pentru 5 porţii:
peşte fãrã cap 1 kg, costiţã afumatã 100 g, lamiae 1 buc., boia de ardei dulce 15 g, ciuperci 100 g, roşii proaspete 250 g, pastã de roşii 50 g, usturoi 1 căţel, ardei gras 1 buc., ulei 100 ml, sare şi piper dupã gust
Mod de preparare:
Peştele se porţioneazã, se spalã şi se sãreazã. Costiţa afumatã se taie cuburi. Lãmâia se spalã şi se extrage sucul. Ciupercile, se spalã sub jet de apã rece şi se taie cuburi. Ardeiul gras se spalã şi se taie felii. Roşiile proaspete se spalã, se opãresc, se decojesc şi se taie cuburi. Usturoiul se curãţã şi se taie mãrunt. Costiţa afumatã se prãjeşte cu ceapã, se adaugã ardeiul tãiat, ciupercile, pasta de roşii diluată în 200 ml apă, roşiile tãiate, se amestecã şi se fierb. Când sunt aproape fierte se adaugã boia de ardei dulce, ceapã, sare, piper şi peştele. Se mai fierb 5 minute. Se serveşte cald, cu garniturã de orez şi mazăre sau cartofi prăjiţi. Poftă mare!

Fish goulash
For 5 servings:
Fish without head 1 kg 100 g smoked bacon, lemon 1 piece., sweet paprika 15 g, 100 g mushrooms, fresh tomatoes 250 g, 50 g tomato paste, 1 clove garlic, pepper 1 pc., oil 100 ml, salt and pepper to taste
Preparation:
Is portioned fish, wash and salt. Cut the smoked bacon cubes. Wash the lemon juice and extract. Strain the liquid the mushrooms, rinse under running cold water and cut blocks. Sweet peppers are washed and cut into slices. Fresh tomatoes are washed, boiled, peel and cut blocks. Peel and chop the garlic finely. Smoked bacon fry the onion, add the cut peppers, mushrooms, tomato paste diluted in 200 ml water, tomatoes cut, mix and boil. When almost cooked, add sweet paprika, onion, salt, pepper and fish. Cook 5 minutes longer. Serve hot with rice and peas or roasted potatoes. Enjoy great!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog