miercuri, 16 februarie 2011

Calamari în Sos de Roşii



Timp Preparare: 40 min.

Ingrediente:
300 g calamari,o ceapă,2 căţei de usturoi,sare,piper,
50 ml vin alb,150 g suc de roşii,ulei de măsline

Preparare:
Tocăm ceapă şi usturoiul îl zdrobim cu cuţitul şi le punem la înăbuşit în puţin ulei de măsline şi două linguri apă. Asezonăm cu sare şi piper, adăugăm calamarii apoi sucul de roşii şi vinul şi lăsăm să fiarbă până dă în clocot.
După ce a dat în clocot scoatem usturoiul pe care îl aruncăm. Punem într-un vas rezistent la căldură tot preparatul şi îl dăm la cuptor pentru 20-30 minute. Se serveşte cu piure de cartofi sau garnitura de orez. Dacă se serveşte cu garnitură de orez, încercaţi puţin gem de caise, e minunată combinaţia de arome!
Poftă bună!

.

Calamari in Red Sauce
Preparation time: 40 min.

Ingredients:
300 g squid, one onion, 2 cloves of garlic, salt, pepper,
50 ml white wine, 150 g tomato juice, olive oil

Preparation:
Chopped the onions and crush garlic with a knife and it put them at least smothered in olive oil and two tablespoons water. Season with salt and pepper calamari and then add tomato juice and wine and let boil boil.
After giving the boil that you take out the garlic. Put in a heat resistant bowl and all the preparation we set the oven for 20-30 minutes. Serve with mashed potatoes or rice garnish. If Serve with rice, try the little apricot jam, it's wonderful combination of flavors!
Enjoy your meal!

. Good appetite!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog