Ingrediente:
1 kg peşte, 250 g maioneză, o ceapă verde sau o linguriţă de ceapă rasă.Maioneză:2 gălbenuşuri crude, un gălbenuş fiert, 500 ml untdelemn, lămâie, muştar, sare.Mod de preparare:
Peştele (făra oase prea multe) se fierbe.După ce se scoate de pe oase, carnea se taie in cubuleţe; se adaugă ceapă verde, tăiata mărunt, impreună cu frunzele verzi sau o linguriţă cu vârf cu ceapă rasă fin, iar pentru gust mai picant, un castravete acru, ras prin răzătoarea cu găuri mici si scurs de zeamă.Toate ingredientele se amestecă cu maioneză, dupa ce i s-a dat gust mai picant, cu sare, zeamă de lămâie si muştar.Salata se aranjează pe platou, se nivelează cu cuţitul inoxidabil şi se ornează cu felii de ouă fierte tari, masline in forma de steluţă, gogoşari în formă de petale., si pătrunjel tăiat mărunt.Ingredients:
1 kg fish, 250 g mayonnaise, a teaspoon of onion or onion rasă.Maioneză 2 raw egg, a boiled egg, 500 ml oil, lemon juice, mustard, salt.
Preparation:
Fish (without bones too much) is boil
Afther that is removed from bones, meat cut into cubes, add green onions, finely chopped, green leaves along with a heaping teaspoon finely grated onion, and for taste spicy, a sour cucumber, grated grated through small holes zeamă.Toate since the ingredients are mixed with mayonnaise, after being given the spicy taste with salt, lemon juice and arrange on platter mustard .Salad, leveled stainless knife and decorate with slices of boiled eggs, olives, star-shaped, petal-shaped red peppers., and finely chopped parsley.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu