miercuri, 12 ianuarie 2011

OUĂ UMPLUTE CU PASTĂ DE PEŞTE



6 ouă, 50 g unt, 1 linguriţă pastă de peşte (anchois), câteva frunze de salată verde.

Se fierb ouăle tari. După ce s-au răcit, se curăţă şi se taie în lung. Se scoate cu grijă gălbenuşul din albuş, fără ca albuşul să se rupă. Gălbenuşurile se pun într-un castron şi se adaugă untul şi o linguriţă de pastă de peşte ce se cumpără gata preparată. Se freacă totul bine până ce se obţine o pastă omogenă cu care se umplu albuşurile. Se aşază pe o farfurie şi se pun împrejur frunze de salată verde.

EGGS STUFFED WITH FISH PASTE




6 eggs, 50 g butter, 1 teaspoon of fish paste (anchovies), some lettuce leaves.


Boil eggs hard. Once cooled, clean and cut into long. Carefully remove yolks from egg white, egg without breaking. Place yolks in a bowl and add butter and a teaspoon of fish paste ready to be purchased. They rub it right, to obtain a homogeneous paste is filled with whites. Place on a plate and place the lettuce leaves around.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog