duminică, 16 ianuarie 2011



Ingrediente:
1 kg peşte, o ceapă, 2-3 ardei graşi, 1/2 kg roşii, 3 caţei de usturoi, o foaie de dafin, 100 ml ulei, piper, faină, sare.

Mod de preparare

Peştele curatat se taie in jumătaţi si apoi in bucăţi de 4-5 cm, care se trec uşor prin făina. Uleiul se pune intr-o cratiţă şi cind s-a infierbintat, puţin se aşeaza bucăţile de peşte. Se prăjesc pe jumătate 2 minute pe fiecare parte şi se scot pe farfurie. In acelaşi ulei se pun imediat ceapa tăiata mărunt, presărata cu o linguriţă de sare, lasând să se prajeasca la foc mic până scade apa şi devine lucioasă, se adaugă ardei tăiaţi in felii subţiri cu care se amestecă 2 min, apoi roşiile tăiate in felii mai groase, bucăţile de peşte, foaia de dafin, un virf de cuţit de piper si cca 100 ml apă. Se fierb acoperite timp de 20 minute, ca să se formeze sosul; acesta se va sară dupa gust.
Ingredients:
1 kg fish, an onion, 2-3 peppers, 1 / 2 pounds tomatoes, 3 cloves of garlic, a bay leaf, 100 ml oil, pepper, flour, salt.
Preparation

Cleaned fish is cut in half and then into pieces of 4-5 cm, which pass easily through the flour. The oil pan and put in a hot fire, exactly when was a little pieces of fish are placed. Fry half two minutes on each side and remove to plate. In the same oil immediately put finely chopped onions, sprinkled with a teaspoon of salt, leaving to fry over low heat until the water falls and becomes shiny, add the peppers cut in thin slices and mix with 2 minutes, then sliced tomatoes thicker pieces of fish, bay leaf, pepper, a knife tip and about 100 ml water. Boil covered for 20 minutes to form the sauce, it will jump to taste.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog