Pentru această rețetă avem nevoie de o duzină de raci vii! Deci ne ducem și-i prindem, iar ca să-i prindem legăm o sfoară de un băț și de sfoară puțină carne de melc! Hiii! Hiii! Hiii! Garantat îi prindeți dar o să dureze! Așadar :
Ingrediente ptr. 6 porții:
- 900 gr. carne de raci
- 50 gr. unt
- 250 gr. smântână
- 5 roșii
- 100 gr. arpagic
- 1 pahar de coniac
- 1 pahar de șampnie
- 1 legătură tarhon
Mod de preparare:
Mai întâi fierbem racii timp de 5-9 minute, îi scurgem și scoatem carnea din clești și de la coadă (atenție la tubul digestiv!). Punem untul într-o tigaie iar când s-a topit adăugăm imediat carnea racilor, condimentăm cu șofran, sare, piper și tarhon verde tocat mărunt-mărunt. Amestecăm puțin și turnăm peste, coniacul pe care-l flambăm ( ai grijă! ). Scoatem carnea racilor și în aceași tigaie adăugăm roșiile tăiate cuburi, arpagicul și șampania. Gătim totul la foc mic pentru încă 8-12 minute și adăugăm și smântâna. Totul mai fierbe împreună 4-7 minute adăugăm înapoi racii, lăsăm să se reîncălzească și servim o mâncare împărătească! Poftă mare!
Crayfish with champagne:
For this recipe we need a dozen live crayfish! So we go and get them and get them to tie a rope to a stick and string a little snail meat! Hiii! Hiii! Hiii! Guaranteed catch them but to take! So:
Ingredients ptr. 6 servings:
- 900 gr. crayfish meat
- 50 gr. butter
- 250 gr. cream
- 5 red
- 100 gr. chive
- 1 cup brandy
- 1 cup şampnie
- 1 bunch tarragon
Preparation:
First cook lobsters for 5-9 minutes, drain them and remove meat from claws and tail from (attention to the gut!). Put butter in a pan and when melted add the meat immediately cool, seasoned with saffron, salt, pepper and tarragon, finely chopped green. Mix a little and poured, which he flamed brandy (be careful!). Remove the meat cool and in the same pan add diced tomatoes, chives and champagne. Cook it over low heat for another 8-12 minutes and add and cream. All simmer together for 4-7 minutes add back cool, allow it to serve food for reheating and royal! Enjoy great!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu