Ingrediente ptr. 6 porții:
- 6 buc. fileuri de somon
- 24 păstăi de fasole verde
- 1 borcan de struguri fără semințe și albi
- 100 ml vin Muscat
- 12 linguri de smântână
- 2 linguri ulei de măsline
- Sare și piper după gust
Mod de preparare:
Ungem fiecare fileu de pește cu ulei iar apoi le introducem într-o tigaie înfierbântată și le frigem câte 3 minute pe fiecare parte. Adăugăm apoi fasolea și strugurii, plus vinul. Când vinul începe să fiarbă, atunci scoatem din tigaie peștele doar, îl punem deoparte ( având grijă să-l păstrăm cald ) adăugăm smântâna și lăsăm să scadă pentru a obține un sos puțin mai gros. Asezonăm cu un praf de sare și-l turnăm peste fileurile de somon. Ieftin, rapid și bun! Poftă mare!
Salmon fillet with green beans and grapes:
Ingredients ptr. 6 servings:
- 6 pcs. salmon fillets
- 24 pods of green beans
- 1 jar of seedless grapes and white
- 100 ml wine Muscat
- 12 tablespoons sour cream
- 2 tablespoons olive oil
- Salt and pepper to taste
Preparation:
Ungem each fish fillet with oil and then put them in a hot pan excited them about 3 minutes per side. Then add beans and grapes, plus wine. When the wine starts to boil, then remove from pan fish only, I put away (taking care to keep it warm), add cream and let it fall to get a little thicker sauce. Season with a pinch of salt and pour it over the salmon fillets. Cheap, fast and good! Enjoy great!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu