Timp de preparare: 30 min
Ingrediente:
2 piepturi de pui prăjite sau făcute pe grill, 2 castraveţi mici, 1 ceapă roşie, 1 pahar nuci
Sos: 3 linguri sos soia, 1 linguriţă rădăcină ginger răzuită, 1 linguriţă oţet de vin roşu, 1 lingură zahăr, 2 linguri ulei arahide, 1 lingura ulei susan
Mod de preparare:
Carnea prajita se taie in fâsii subţiri şi se pune într-un bol. Castraveţii se spală se taie la capete şi apoi se taie ca şi chibriturile (joulien). Se adaugă la carne. Nucile se rup in bucati destul de mari şi se adaugă la carne şi castraveti. Ingredientele sosului se amesteca se toarnă peste carne. Se amestecă bine totul şi se introduc la frigider. Se serveşte rece. Se poate servi pe o frunză de salată verde şi peste, se poate presăra pătrunjel verde sau frunze de coriandru proaspăt. În plus dacă se doreşte putem utiliza şi bucăţi medii de peşte ton din conservă la realizarea unui “ amestec “ de arome şi gust! Poftă bună!
Chicken with walnuts
Preparation time: 30 min
Ingredients:
2 chicken breasts grilled fried or made, 2 small cucumber, 1 red onion, 1 cup nuts
Sauce: 3 tablespoons soy sauce, 1 teaspoon grated ginger root, 1 tablespoon red wine vinegar, 1 tablespoon sugar, 2 tablespoons peanut oil 1 tablespoon sesame oil
Preparation:
Roasted meat cut into thin strips and place in a bowl. Wash cucumbers and cut the ends and then cut that matches (joulien). Add to meat. Nuts are broken into pieces large enough and add to meat and cucumbers. Mix sauce ingredients pour over meat. Mix well and place everything in the refrigerator. Serve chilled. You can serve on a lettuce leaf over, you can sprinkle parsley or fresh coriander leaves. Plus if we want to use and cuts the average canned tuna fish to produce a "mixture" of flavor and taste! Enjoy your meal!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu