luni, 14 februarie 2011

Salată de ton cu grapfruit şi mango


Timp de preparare: 30 min
Ingrediente:
2 conserve ton bucăti, 4 ouă fierte, 2 grapfruit mari, 2 mango, sare, 1 galbenus ulei, si o lingură muştar pentru maioneză.
Mod de preparare:
Se prepara o maioneză din galbenuş, ulei şi muştar. Se adaugă ouăle fierte tocate mărunt,tonul scurs de ulei (să fie ton bucăţi, nu mărunţit) grapfruit şi mango curăţate şi mărunţite. Se amestecă bine. Se serveşte cu pâine prăjită pe care se
unge puţin ulei de măsline şi se rade usturoi!
Poftă bună!

Tuna salad and mango grapfruit
Preparation time: 30 min
Ingredients:
2 cans tuna pieces, 4 boiled eggs, 2 large grapfruit, 2 mango, salt, 1 egg yolk, oil and one tablespoon mustard for mayonnaise.
Preparation:
Prepare an egg in the mayonnaise, and mustard oil. Add finely chopped boiled eggs, tuna drained oil (tuna pieces are not cut) grapfruit and cleaned and chopped mango. Mix well. Serve with toasted bread on which
Brush a little olive oil and garlic laugh!
Enjoy your meal!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog