Timp de preparare: 1 h30 min
Ingrediente:
500 gr. sfeclă roşie, 1 buc. ţelină, 2 buc. praz, 3 buc. morcov, 1 buc. rădăcină patrunjel, 1/2 buc. varză, 3 linguri untură, o lingură faină, 4 linguri bulion, o foaie dafin, 500gr. peşte (somn, şalău,morun,nisetru), mărar, sare, 1 pahar smântână
Mod de preparare:
Zarzavatul se curată bine, se spală şi se taie în bucăti şi se dă pe răzătoarea mare, apoi se înăbuşă în grăsimea încinsă. Se toarna 2 litri de apa feirbinte, se sărează şi se adaugă peştele taiat în bucăţi.Adăugăm foaia de dafin. Se lasă să fiarbă la foc mic. Smântâna se amestecă cu o linguriţă de făină, cu bulionul cu roşii şi se subţiază cu borş (o cană), apoi se toarnă in oală. Se mai pune o sfecla crudă, dată prin răzătoarea mare, apoi se lasă borşul să clocotească pâna ce este fiartă atât carnea de peşte cât şi sfecla recent adaugată. Se presară mărar tocat şi se serveşte cu smântână.
Poftă mare!
Russian fish soup
Preparation Time: 1h30min
Ingredients:
500 gr. beetroot, 1 pc. Celery, 2 pcs. leeks, 3 pcs. carrot, 1 pc. parsley root, 1 / 2 pcs. cabbage, 3 tablespoons lard, one tablespoon flour, 4 tablespoons broth, bay laurel, 500gr. fish (catfish, perch, cod, sturgeon), dill, salt, 1 cup sour cream
Preparation:
Clean vegetables are well washed and cut into pieces and give the grated large, then smothered in hot fat. Pour 2 liters of water hot, salt and add fish cut into piece.Added bay leaf. Allow to boil on low heat. Mix sour cream with a spoonful of flour with the tomato puree and thin with broth (one cup), then pour into pot. It is also putting a raw beet, grated once through, then allow to boil until the borsch is cooked fish and meat as recently beet added.It serve sprinkled with chopped dill and sour cream.
Enjoy great!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu