Timp de preparare: 1,2 ore
Ingrediente:
1-2 cepe , 3-4 morcovi, 1 ardei gras , 2 roşii, 1500 g peşte (somn,şalău,biban,ştiucă), 4oo g cartofi, 1ou , făina, piper, sare, 1 linguriţă cu vârf Vegeta, 7 g chimion ,pătrunjel verde , puţin ulei.
Mod de preparare:
Se taie marunt ceapa, ardeiul si roşiile si se călesc în ulei într-un ceaun . Se adaogă carnea tăiata cubulete , se călesc 3-4 minute împreună ,dupa care se pun 4-5 l apă ,piper sare, şi Vegeta ,se lasă să fiarbă pâna când carnea este fiartă cam pe jumătate,nu complect!
Chimionul se pune într-un tifon legat cu aţă şi se pune în fiertură.
Se pun morcovii tăiaţi feliuţe rotunde şi cartofii tăiaţi cubuleţe. Între timp se fac găluste din ou şi făină şi când toate sunt fierte se pun găluştele cu linguriţa, în compoziţie. Când găluştele au fiert suficient se adaugă pătrunjelul tăiat mărunt.
Se serveşte cu ardei iute! Poftă mare!
Goulash (bograci) fish
Preparation time: 1.2 hours
Ingredients:
1-2 onions, 3-4 carrots, 1 green pepper, 2 red, 1500 g fish (catfish, pike, perch, pike, 4oo g potatoes, 1ou, flour, pepper, salt, 1 heaping teaspoon Vegeta, 7 g cumin , parsley, oil.
Preparation:
Finely chop onions, peppers and tomatoes in oil and fry in a pot. "Added the meat is cut into small pieces, 3-4 minutes is fry together, then make 4-5 liters of water, salt, pepper and Vegeta, allow to boil until the meat is cooked about halfway, not completely!
Caraway is placed in a gauze tied with string and place it in broth.
Place sliced carrots and potatoes round cut cubes. Meanwhile make the egg and flour dumplings until all are cooked dumplings with a spoon put in the composition. When the dumplings have cooked enough add chopped parsley.
Serve with hot pepper! Enjoy great!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu