Timp de preparare: 30 min
Ingrediente:
250 g orez Basmati, sare, 500g file de somon fără piele, 1 căţel de usturoi, o legatură de ceapă verde, 2 linguri de ulei , 3 linguri sos de soia, 200 ml de smântână, 4 linguri vin sec, o conservă mango, o lingură ulei de susan, o linguriţă coajă de lămâie.
Mod de preparare:
Orezul se fierbe in 500 ml apă cu sare. Se spala peştele, se şterge şi se taie cuburi. Se toacă usturoiul şi ceapa verde. Se caleşte usturoiul în ulei şi se adugă peştele; se prăjesc cca 1 min. şi se întoarce. Se adaugă ceapă verde şi se călesc puţin împreuna. Se scot. Se adaugă în tigaia unde am prăjit ceapa,usturoiul şi peştele, sosul de soia, smântână şi vinul şi se lasă să fiarbă la foc moale. Se adaugă conserva de mango şi se combină cu sosul din tigaie. Apoi adaugă iar peştele, ceapa, uleiul de susan şi coaja de lămâie în tigaie.
Preparation time: 30 min
Ingredients:
250 g basmati rice, salt, 500g skinless salmon fillet, 1 clove garlic, one bunch green onions, 2 tablespoons oil, 3 tablespoons soy sauce, 200ml cream, 4 tablespoons dry wine, a tin mango one tablespoon sesame oil, a teaspoon of lemon zest.
Preparation:
Rice is boiled in 500 ml of water with salt. Wash fish, wipes and cut blocks. The minced garlic and green onions. Cook garlic in oil and add fish, fry about 1 min. and returns. Add onion and fry less together. Remove. Add to the pan where I fried onion, garlic, fish, soy sauce, cream and wine and let boil to soft fire. Add canned mango and combine with sauce from skillet. And then add fish, onion, sesame oil and lemon zest in pan.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu