Timp de preparare: 50 min
Ingrediente: peşte, 125 gr. slănină, 40 gr. unt, 3 buc. ceapă,
4 buc. roşii, 1/2 linguriţă sofran, sare, piper,boia, 250 gr. orez
Mod de preparare:
Într-o cratiţă cu unt topit se pun slănina tăiata în bucăţele şi
cepele tocate mărunt. Îndată ce încep să capete o culoare
aurie, se pune peste peştele tăiat bucăţele potrivite.Acestea
se întorc pe ambele părţi iar după ce s-au prajit puţin se
scot şi se ţin la cald. În aceeaşi cratiţă se pun roşiile tăiate
în cuburi, sarea, piperul, boiaua şi sofranul. Se adaugă apa
şi se lasă să fiarbă, la foc mic aproape 1/2 de oră. Se pun
apoi şi bucăţile de peşte, se lasă totul să mai dea câteva clocote.Se serveşte cu orezul fiert!
Pofta buna!
Fish with rice
Preparation time: 50 min
Ingredients: fish, 125 gr. bacon, 40 grams. butter, 3 pcs.
onions, 4 pcs. tomatoes, 1 / 2 tsp turmeric, salt,pepper,boia, 250 gr. rice
Preparation:
In a saucepan with melted butter cut into pieces and put
bacon finely chopped onions. Once they begin to get a
golden brown, place the fish pieces cut in medium
proportions and returning on both sides after they have fried
than to remove and keep warm. In the same pan place
tomatoes cut into cubes, salt, pepper, paprika and saffron.
Add boiling water and allow to simmer about half an hour.
Place fish pieces and then, leave everything to give some
boil.Se May Serve with steamed rice!
Enjoy your meal!
米と魚
準備時間:50分
材料:魚、125グラム。ベーコン、40グラム。バター、3個。玉ねぎ
、4個。トマト、小さじ1 / 2ターメリック、塩、コショウ、
コショウ、250グラム。米
準備:
粉々に溶かしバターをカットして鍋に置くとベーコンでは細かく、玉
ねぎのみじん切り。いったんは、媒体の割合で切って、返すの両
側に魚の作品は、彼らが削除するよりも保温揚げした後、黄金
色に、場所を取得するために開始します。キューブ、塩、コショウ、
パプリカ、サフランに切断同じフライパンの場所のトマトで。沸騰し
たお湯を追加し、弱火約半数が時間にすることができます。魚の
作品を配置し、ご飯といくつかのboil.Se月サーブを与えるために全
てをお任せください!
どうぞ召し上がれ!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu