Ingrediente: 1 pui, 100 g unt, 500 g ceapã ,100 g supã de oase, 1 legãturã mãrar, 1 kg roşii coapte dar tari, 100 g smântânã, 1 lingurã fãinã, sare, piper
Mod de preparare:
Puiul se face bucãţi, se sãreazã, pipereazã şi se trece prin fãinã, apoi se pune la prãjit în unt încins. Se toacã ceapa,când s-a rumenit carnea, se scoate şi se pune în locul ei ceapa la cãlit, pânã se coloreazã. Când ceapa s-a rumenit, se stinge cu supã, sã fiarbã 1 minut. Roşiile se toacã mãrunt. Se pun la fiert, peste ceapã, carnea şi roşiile, 30 de minute. Se toacã mãrarul, se freacã cu smântânã şi se toarnă peste . Se consumă caldă cu mămăligă şi salată verde crudă, acrită cu oţet. Poftă mare!
Peasant chicken with tomatoes and cream
Ingredients: 1 chicken, 100 g butter, 500 g onion, 100 g soup bone, 1 bunch dill, 1 kg ripe tomatoes but countries, 100 g cream, 1 tablespoon flour, salt, pepper
Preparation:
Make chicken pieces, salt, pepper and flour passes through, then make fried in hot butter. Chop onion, when meat was browned, remove and put in place to cook onions, until stained. When onion has browned, turn off the soup, let boil 1 minute. Finely minced tomatoes. Boil, onion, meat and tomatoes, 30 minutes. Chop the dill, rub with cream and pour over. Polenta is eaten hot and fresh green salad, soured with vinegar. Enjoy great!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu