Ingrediente ptr.5 porţii
cartofi 1,3kg, ulei 100 ml,pastã de tomate 30 g, ceapã 400 g,boia de ardei dulce 2 g, pãtrunjel verde 1 legãturã, sare dupã gust
Mod de preparare:
Cartofii se curãţã, se spalã, se taie cuburi. Ceapa se curãţã, se spalã, se taie mãrunt. Pãtrunjelul verde se spalã, se taie mãrunt. Pasta de tomate se dilueazã în 100 ml apã. Cartofii se fierb în 250 ml apã şi 75 ml ulei şi se pun deoparte. În 25 ml ulei şi 50 ml apã se înãbuşã ceapã în care sa adaugat boia de ardei complectăm apoi cu 500 ml apã. Se fierb 57 minute, apoi se adaugã cartofii şi se continua fierberea. La urmă, se pune pastã de tomate, se presarã sarea şi se mai fierbe 5 minute. Se ia vasul de pe foc şi se adaugã pãtrunjel verde. Se serveşte cald . E o mâncare săracă, de post dar gustoasă! Poftă bună!
Potato Stew
Ptr.5 servings Ingredients
1.3 kg potatoes, 100 ml oil, tomato paste 30 g, 400 g onion, sweet paprika 2 g, 1 bunch parsley, salt to taste
Preparation:
Peal the potatoes, wash, cut cubes. Onions are cleaned, washed, cut into small pieces. Wash the parsley, chop finely. Tomato paste diluted in 100 ml water. Potatoes are cooked in 250 ml water and 75 ml of oil and set aside. In 25 ml of oil and 50 ml of water to quell the onion and paprika added with 500 ml water and then Hardware. Boil 57 minutes, then add potatoes and continue cooking. In the end, place the tomato paste, sprinkle with salt and simmer 5 minutes longer. Take the bowl from heat and add the parsley. Serve warm. It's a poor food, but tasty post! Enjoy your meal!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu