Ingrediente ptr.5 porţii:
Fasole verde proaspãtã sau conservã 300g sau 200g,
carne de peşte 1kg, ceapã 300g,ulei 150 ml, pastã de tomate 100g,morcovi200g, mazãre conservã 200g,ardei gras 100g,roşii proaspete 300g, pãtrunjel verde 1 legãturã,boia de ardei dulce 5g, vin alb 50ml, sare şi piper dupã gust,1/2 cub Maggi de gãinã
Mod de preparare:
Peştele se curăţă se spală şi se porţionează în bucăţi aprox. egale. Ceapa se curãţã, se spalã şi se taie mãrunt. Morcovii se curãţã, se spalã şi se taie cubuleţe. Ardeiul gras se curãţã, se spalã şi se taie mãrunt. Fasolea şi mazãrea conservã se scurg de lichid şi se trec prin jet de apã rece. Pasta de tomate se dilueazã în 100ml apã rece. Roşiile proaspete se spalã, se opãresc, se decojeasc şi se taie felii. Bucãţile de peşte se înãbuşã în 75 ml ulei cu 100 ml apã şi se scot separat. În uleiul rãmas se înãbuşã ceapa,adaugãm boiaua, pasta de tomate, sare şi se fierbe cca 5 minute împreună. Sosul format se toarnã peste carne şi se fierb din nou împreunã cam 3 minute. Morcovii se înãbuşã în 75 ml ulei cu 100 ml apã, se adaugã ardeiul gras şi continuãm înãbuşirea încã 5 minute,apoi se adaugã la carne împreunã cu fasolea, mazãrea, roşiile, piperul, jumãtatea de cub MAGGI şi se fierb împreună 8-10 minute.Spre sfârşitul fierberii,se adaugã vin şi pãtrunjel.Se serveşte cald, cu pãtrunjel verde deasupra şi cu multă poftă bună, după merge un pahar de vin alb! Să vă fie de bine!
Ragut fish
Ptr.5 servings Ingredients:
Green Beans 300g or 200g fresh or preserved,
1kg fish meat, onion 300g, 150 ml oil, tomato paste 100g, morcovi200g, preserves 200g peas, green pepper 100g, 300g fresh tomatoes, 1 bunch parsley, sweet paprika 5g, 50ml white wine, salt and pepper taste, 1 / 2 Maggi chicken cube
Preparation:
Wash and clean the fish is portioned into pieces approx. equal. Onions Clean, wash and chop finely. Carrots are clean, wash and cut small cubes. Sweet peppers are clean, wash and chop finely. Drain beans and peas conservative passing through the liquid and cold running water. Tomato paste diluted in 100ml cold water. Fresh tomatoes are washed, boiled, peeled away and cut it into slices. Pieces of fish is smothered in 75 ml oil 100 ml water and separated out. The remaining oil smothers onion, add the paprika, tomato paste, salt and cook about 5 minutes together. Pour sauce over meat formed again and boil together for about 3 minutes. Carrots are smothered in 75 ml oil 100 ml water, add green pepper and continue suppressing another 5 minutes, then add to meat along with beans, peas, tomatoes, pepper, half a cube with Maggie and cook 8-10 minutes . Towards the end of boiling, add wine, parsley.Se serves hot with fresh parsley on top and very good appetite, after going a glass of white wine! You should be good!
.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu