Ingrediente ptr.5 porţii:
1 crap fãrã cap 1kg, varzã muratã 1,8 kg,ulei 150 ml, pastã de tomate 50 g,ceapã 100 g, vin alb 50 ml, roşii proaspete 300g, foi de dafin, cimbru, sare şi piper boabe dupã gust
Mod de preparare:
Crapul se curãţã, se spalã, se porţioneazã şi se sãreazã. Varza muratã se spalã, se taie fâşii subţiri. Roşiile proaspete se spalã, se opãresc, se decojesc şi se taie în patru.Pasta de tomate se dilueazã în 50 ml apã. Bucãţile de peşte se aşeazã în tavã cu 50 ml ulei şi se introduc în cuptor cca 5 minute. Ceapa şi varza se înãbuşã în restul de ulei rãmas şi 100 ml apã. Se adaugã pastã de tomate, foi de dafin, cimbru, piper boabe şi 500 ml apã fiartã. Când varza este fiartã se aşeazã deasupra bucãþile de peşte, roşiile şi se adaugã vinul, dupã care se introduce la cuptor, la foc potrivit pentru cca 10 minute.Se serveşte cald sau rece.Poftă mare!
Carp with sauerkraut:
Ptr.5 servings Ingredients:
Crap without a head 1kg, 1.8 kg cabbage, oil 150 ml tomato paste 50 g, 100 g onion, 50 ml white wine, 300g fresh tomatoes, bay leaf, thyme, salt and peppercorns to taste
Preparation:
The carp is clean, rinse, is portioned and salt. Sauerkraut is washed, cut thin strips. Fresh tomatoes are washed, boiled, peel and cut into the tomato patru.Pasta diluted in 50 ml water. Pieces of fish are placed in the tray with 50 ml of oil and place in oven about 5 minutes. Cabbage is smothered in onions and remaining oil and remaining 100 ml water. Add tomato paste, bay leaf, thyme, peppercorns and 500 ml of boiling water. When cabbage is boiled pieces of fish are placed on top, add tomatoes and wine, after introducing the oven at medium heat for about 10 minute.Se rece.Poftă served hot or big!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu