marți, 22 februarie 2011

Borşul -cum se prepară


Timp de preparare: 30 min

Ingrediente:
500 grame tărâte de grâu, 300 grame de mălai, un pahar huste sau 20 grame de drojdie, o lămâie, 2-3 felii de pâine neagră

Mod de preparare:
Se prepară intr-un vas de lut smălţuit (dacă aveţi) de 5-6 litri, ori într-un bidon de plastic de aceaşi capacitate. În el se pun tărâţele de grâu şi
mălaiul. Se adaugă hustele (tăriţe şi mălai ramase de la alt lot de borş) pentru fermentaţia lactica, sau drojdia de bere. Peste aceasta se toarnă apă fierbinte sau clocotită pâna ce se umple vasul, care se va păstra la loc cald.Se foloseşte la prepararea borşurilor sau ca băutură răcoritoare în cure de slăbire. Asigură un aport deosebit în vitaminele B si P. Este un produs organic deosebit de sănătos şi hrănitor! Servi-ţi-l cu încredere şi poftă bună!


Borsch-how to prepare
Preparation time: 30 min

Ingredients:
Wheat bran 500 grams, 300 grams of powder, one cup or 20 grams of yeast hustle, a lemon, 2-3 slices of bread

Preparation:
Prepare a enamelled clay pot (if applicable) of 5-6 liters, or in a plastic bottle of the same capacity. In his place, and wheat bran
cornmeal. Add hustele (bran and corn left over from another batch of soup) for lactic fermentation or yeast. Over this pour boiling hot water or fill up the bowl, which will keep the place cald.Se borşurilor or used to prepare diets refreshing drink. Make an important contribution in vitamins B and P. The product is very healthy and nutritious organic! Serve it with your confidence and good appetite!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog