Pregatire ingrediente: Tocati maslinele, usturoiul, ardeiul iute, pregatiti-va uleiul, rosiile in bulion, pasta de tomate si aveti toate ingredientele la indemana. Puneti apa la fiert intr-o oala, cu o lingurita de sare si o lingura de ulei (pentru spaghetti).
Intr-o tigaie puneti uleiul de masline, adaugati usturoiul, ardeiul, maslinele, caperele, sardinele, si rumeniti totul 1 minut, amestecand din cand in cand. Adaugati si pasta de tomate, rosiile in bulion si fierbeti sosul 15 minute, la foc mic, amestecand din cand in cand.
Daca a inceput apa sa fiarba, puneti spaghetele la fiert si lasati-le sa fiarba conform indicatiilor de pe ambalaj.
Dupa ce a fiert sosul 15 minute, adaugati un praf de sare si piper, amestecati, dupa care stingeti focul.
Dupa ce au fiert spaghetele, puneti-le intr-o strecuratoare si lasati-le sa se scurga de apa.
Puneti spaghetti in farfurie, adaugati sos deasupra, si se pot servi.Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu