1 varză mijlocie, 750 g carne macră, 1 ceapă, 4 linguri untură, 2 linguri pesmet, 4 linguri smântână, sare, piper.
Se prăjeşte în untură, cu puţină ceapă, carnea dată prin maşină. Se adaugă sare şi piper. Se aleg foile de la o varză frumoasă, se taie cotorul, se opăresc şi se scurg bine. Se unge o cratiţă cu untură şi se presară cu pesmet. Se aşază câteva foi pe fund, apoi un strat de carne tocată şi din nou un rând de foi de varză. Se repetă această operaţie de 2 — 3 ori, până se isprăvesc carnea şi varza. Deasupra se presară pesmet, se pune unt sau untură, smântână amestecată cu un praf de sare. Se dă la cuptor. Când este gata se răstoarnă într-o cratiţă! Poftă mare!
Cabbage casseroles
Cabbage 1 medium, 750 g lean meat, 1 onion, 4 tablespoons lard, 2 tablespoons bread crumbs, 4 tablespoons cream, salt and pepper.
Fry in lard, with a little onion, meat once through the machine. Add salt and pepper. Sheets are chosen from a beautiful cabbage, cut the spine, the scalding and drain well. Grease a pan with lard and sprinkle with breadcrumbs. Place a few sheets on the bottom, then a layer of minced meat and again a row of cabbage. Repeat this operation 2-3 times, until it had finished beef and cabbage. Sprinkle over bread crumbs, place butter or lard, cream mixed with a pinch of salt. Bake. When ready to flip in a saucepan! Enjoy great!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu