Ingrediente:
500 g cartofi , 200 g ceafã afumatã, 1 lingurã oţet , 2 linguri ulei de măsline, sare piper, mãrar, 1 pahar smântânã subţire, frunzele de pãpãdie tinere şi crude, o farfurie plinã cu vârf
Mod de preparare:
Cartofii se fierb, se curãţã, se taie felii sau cubuleţe. Pãpãdia bine spãlatã se toacã. Ceafa se taie cubuleţe. Se amestecã oţet, untdelemn, smântânã, sare, piper, mãrar. Într-un bol mai mare se amestecă totul: cartofii, păpădia, ceafa, şi se toarnă mixul de mai sus peste. Este o mâncare recomandată măcar odată pe săptămână! Poftă mare!
Dandelion as Orastie:
Ingredients:
500 g potato, 200 g smoked buffalo, 1 tablespoon vinegar, 2 tablespoons olive oil, salt, pepper, dill, 1 cup thin cream, young dandelion leaves and cruel, a heaping plate
Preparation:
Boil potatoes, peel, cut slices or small cubes. Dandelion chop well laundered. Grilled cubes cut. Mix vinegar, oil, cream, salt, pepper, dill. In a larger bowl mix everything: potatoes, dandelions, neck, and pour the mix over above. Food is recommended at least once a week! Enjoy great!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu