Ingrediente ptr.5 porţii
carne de vitã 300 g, macaroane 350 g, unt 75 g, ulei 100 ml, ceapã 50 g, pastã de tomate 100 g, caşcaval 150 g sare şi piper dupã gust ,1 cub Maggi de vitã
Mod de preparare:
Carnea se curãţã, se spalã şi se dã prin maşina de tocat. Ceapa se curãţã, se spalã şi se taie mãrunt. Pasta de tomate se dilueazã în 150 ml apã. Caşcavalul se curãţã de coajã şi se rade. Macaroanele se rup, se introduc în apã clocotitã cu sare şi cubuleţul de Maggi, se fierb, se dã la o parte vasul de pe foc, se lasã 15 minute, se strecoarã şi se trec prin jet de apã rece. Ceapa se înãbuşã în ulei la care adăugăm 150 ml apã, punem carnea tocatã, continuând înãbuşirea încă aprox. 10- 12 minute, apoi se adaugã pastã de tomate. Macaroanele se scurg de apã, se amestecã cu unt topit, se adaugã compoziţia de carne şi sos, sare şi piper. Deasupra, se presarã caşcaval şi se introduc la cuptor pentru 10-15 minute. Se serveşte cald cu un vinişor alb sec alături! Poftă mare!
Macroane with beef
Ptr.5 servings Ingredients
300 g beef, macaroni 350 g butter 75 g, 100 ml oil, 50 g onion, tomato paste 100 g, 150 g cheese salt and pepper to taste 1 Maggi cube beef
Preparation:
The meat is clean, rinse and set through the mincer. Onions are clean, wash and chop finely. Tomato paste diluted in 150 ml water. Cheese Peel and laughs. Break the macaroni, place in boiling water with salt and Maggi cubes, boil, it gives the dish some heat, leave for 15 minutes, strain and place it in cold water. Onions smothered in oil to which we add 150 ml water, put the minced meat, still continuing suppression of approx. 10 to 12 minutes, then add tomato paste. Drain pasta, mix with melted butter, add meat and sauce composition, salt and pepper. On top, sprinkle with cheese and place in oven for 10-15 minutes. Serve hot with a dry white veins! Enjoy great!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu