miercuri, 2 martie 2011

Tortilla cu legume şi ton


Timp de preparare: 1 h


Ingrediente:
1 buc. ardei gras roşu, 1 buc. ceapă, 3 linguri ulei, 300 gr. cartofi fierţi în coajă, 1 buc. roşie,125 gr. mazăre congelată, 2 linguri pătrunjel tocat, o linguriţă frunze de cimbru, sare, 8 ouă,100 ml lapte, 1/2 linguriţă praf de curry, 1/2 lingurita boia, piper, nucşoara, 2 conserve de ton (nemărunţit)


Mod de preparare:
Se spală, se curăţă şi se taie mic ardeiul gras. Se curăţă ceapa, se toacă şi se caleşte. Se adaugă ardeiul gras şi se călesc împreună.
Se decojesc cartofii, se taie felii. Se spală, se curăţă şi se taie cuburi roşiile. Ambele se adaugă la ardeiul gras, împreună cu mazărea şi se condimentează cu pătrunjel, cimbru şi sare. Se prăjesc puţin şi se aşază într-o formă de sufleu unsă.Desfacem conservele de ton şi scurgem uleiul, turnăm conţinutul şi-l repartizăm egal în acelaşi sufleu. Ouăle se bat cu lapte, curry, boia, sare, piper şi nucşoara. Amestecul de cartofi şi legume şi peşte se acoperă cu ou şi se coace cca. 25 min. Cuptorul se încinge la 180 de grade. Se scoate şi se taie bucăţi.Se ornează cu verdeaţă proaspătă şi măsline. Să vă fie de bine!


Tortilla with vegetables and tuna 
Preparation time: 1 hour 


Ingredients: 
1 pc. red pepper, 1 pc. onions, 3 tablespoons oil, 300 gr. potatoes cooked in shell, 1 piece. Red, 125 gr. frozen peas, 2 tablespoons chopped parsley, a teaspoon of thyme leaves, salt, 8 eggs, 100 ml milk, 1 / 2 teaspoon curry powder, 1 / 2 teaspoon paprika, pepper, nutmeg, 2 cans of tuna (onchopped) 


Preparation: 
Wash, clean and chop the pepper bed. Peel onion, chop and cook. Add green pepper and roast together. 
Peel potatoes, cut into slices. Wash, clean and cut diced tomatoes. Both add green pepper, along with peas and season with parsley, thyme and salt. Fry a little and placed in a soufflé grease.Open as canned tuna and drain the oil, pour it and spread the contents equal to the same souffle. Beat the eggs with milk, curry, paprika, salt, pepper and nutmeg. The mixture of potatoes and vegetables and fish are coated with egg and bake approx. 25 min. The oven heats to 180 degrees. Remove and chop fresh herbs peaces.It is decorate with olives. You should be good!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog