Ingrediente ptr. 5 porţii:
ciuperci proaspete sau conservã 250 g, macaroane 250 g, caşcaval100 g, unt 100 g, pastă sos tomate 600 g, sare dupã gust, 1 legătură ceapă verde
Mod de preparare:
Macaroanele se rup, se introduc în apã clocotitã cu sare se fierb 8-9 minute şi apoi se rãcesc sub jet de apã rece. Caşcavalul se curãþã de coajã şi se rade. Ciupercile proaspete se curãţã, se spalã bine, se fierb şi se taie lame (cele conservate se trec sub jet de apã rece şi se taie lame). Se preparã sosul tomat. Ciupercile se înãbuşã în 50 g unt şi se adaugã sosul tomat. Macaroanele se încãlzesc în unt; se adaugã sosul tomat cu ciuperci. Ceapa verde se toacă mărunt şi se presară peste. Se servesc calde, cu caşcaval ras deasupra. Poftă bună!
Macaroni with mushroom and tomato sauce:
Ingredients for. 5 servings:
250g fresh or canned mushrooms, 250 grams macaroni, caşcaval100 g, 100 g butter, 600 g tomato paste sauce, salt to taste 1 bunch green onions
Preparation:
Break the macaroni, place in boiling salted water and boil for 8-9 minutes then cool under running cold water. Safely is the nuts and cheese to shave. Clean fresh mushrooms, wash well, boil and cut blades (the cross is preserved under cold running water and chop the blade). Prepare tomato sauce. 50 g mushrooms smothered in butter and add tomato sauce. Warmed pasta in butter, add tomato sauce with mushrooms. Finely chopped green onion and sprinkle over. Serve hot with grated cheese on top. Enjoy your meal!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu