luni, 7 martie 2011

Cartofi umpluţi cu peşte şi legume:

Ingrediente ptr.­ 5 porţii
500 g cartofi ­ 100 g mazãre conservã ­ 100 g
fasole verde conservã ­ 100 g ciuperci conservã ­ 150 g
peşte afumat ­ ouã ­ 2 bucãţi, 200g roşii proaspete ­ 100 g unt ­50g ulei, sare


Mod de preparare:
Cartofii de mãrime egalã se spalã, se curãţã de coajã, se spalã din nou şi se scobesc la mijloc. Peştele se taie mãrunt. Morcovii se curãţã, se spalã şi se taie mãrunt. Ciupercile şi fasolea conservã se scurg de lichid, se spalã şi se taie mãrunt.
Mazãrea se scurge de lichid şi se spalã. Roşiile se spalã şi se taie felii. Morcovii se fierb în apã cu sare. Ciupercile, fasolea şi mazãrea se înãbuşã în unt. Se rãceşte şi se adaugã ouãle, sarea, peştele şi morcovii. Cartofii se umplu cu aceastã compoziţie şi se aşeazã într­o tavã cu 200 ml ulei. Se introduce cca 30 de minute la cuptor, la temperaturã moderatã. Se serveşte cald. Poftă bună!


Potatoes filled with fish and vegetables
Ptr .- 5 servings Ingredients
500 g potatoes - 100 g preserves peas - 100 g
canned green beans 100 g mushrooms 150 g preserves
2 pieces of smoked fish eggs, 100g butter 200g tomatoes 50g fresh oil, salt


Preparation:
Equal sized potatoes washed, peeled and washed again pick the middle. Cut fish into small pieces. Carrots are clean, wash and chop finely. Drain mushrooms and bean liquid preserves, wash and chop finely.
Liquid drain peas and rinse. Wash tomatoes and cut into slices. Boil carrots in water with salt. Mushrooms, peas and beans are smothered in butter. Cool and add eggs, salt, fish and carrots. Potatoes are filled with this composition and placed In a tray with 200 ml of oil. Place in oven about 30 minutes at moderate temperatures. Serve warm. Enjoy your meal!

www.Sport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog