Timp de preparare: 1 h
Ingrediente:
1-1,5kg. peşte, 6-8 cartofi potriviti,2 ouă, 2 cepe, 1 usturoi, 1 lingura sos rosii , sare, ulei, oregano,cimbru, busuioc
Mod de preparare:
Ouăle se pun la fiert şi se fierb tare! Se curăţă cartofii, se spală, se taie cubuleţe, şi se pun la fiert cu sare. Între timp, ceapa se mărunţeşte şi se pune la călit în ulei. După ce se căleşte, cartofii scurşi de apă se adaugă peste ceapă. Se lasă pâna se prăjesc cartofii.Ouăle tăiate cubuleţe se adaugă şi ele. Sosul se face adăugând oregano, cimbru şi usturoiul pisat, amestecat cu apă. Se pune peste cartofi prăjiţi si se mai lasă 5-10 minute, pentru a se îmbiba savoarea. Între timp se prăjeşte peştele, normal. Se serveşte cu smântână şi un pahar de vin roşu!
Poftă mare!
Grilled fish with potatoes
Preparation time: 1 hour
Ingredients:
1-1,5 kg. Fish, 6-8 medium potatoes, 2 eggs, 2 onions, 1 garlic, 1 tablespoon tomato sauce, salt, oil, oregano, thyme, basil
Preparation:
Eggs boil and boil hard! Peel potatoes, wash and cut small cubes and boil with salt. Meanwhile, grind the onion and put it to cook in oil. After simmer, add drained potatoes over the onions. Leave cartofii.Ouăle fry cut up cubes and add them. Make the sauce by adding oregano, thyme and garlic, mixed with water. Place fish and chips Leave for 5-10 minutes longer to imbibe the flavor. Meanwhile fry the fish, of course. Serve with sour cream and a glass of red wine!
Enjoy great!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu