
Timp de preparare:1h20minute.
Ingrediente:1,5kg peşte;150gr morcovi;250gr ceapă;100gr albitură(oblete);400gr.cartofi; 5roşii;300gr.smântână sau iaurt;300ml.bulion;100ml.ulei; 3 ouă;2 legaturi de pătranjel verde;lămâie si sare dupa gust.
Mod de preparare:
1)Morcovii,ceapa şi albitura se curaţă şi se spală2)Se taie julien(adică subţiri ca macaroanele)
3)Se călesc:morcovii,ceapa si albitura in ulei până se înmoaie bine şi primesc un aspect "sticlos"
4)După ce amestecul a devenit "sticlos"se inabuşeste cu apă clocotită şi se continuă fierberea.
5)În timp ce fierberea continuă se curaţă cartofii, se spală şi se taie sub forma de cubuleţe.6)Se adaugă cartofii in fiertură
7)Totul fierbe încă 15 minute
8)Se adaugă bucaţile de peşte porţionate si roşiile tăiate în 4 precum şi bulionul
9)Totul fierbe încă 10 minute10)Se bat ouăle cu puţină sare se amestecă bine cu smântână
11)se subţiază cu zeamă deresătura şi apoi se toarnă treptat in oala fierbinte,având grijă să amestecăm încontinu în ciorbă
12)Se taie o legatură de verdeaţă marunt-marunt şi se adaugă în ciorbă
13)Se lasă să dea un clocot
14)Restul de verdeaţă se adaugă direct in farfurie
Fish soup
Preparation Time: 1h20minute.
Ingredients: 1.5 kg fish, carrots 150gr, 250gr onions, 100g whiting (bleak) 400gr.cartofi; 5roşii; 300gr.smântână or yogurt; 300ml.bulion; 100ml.ulei, 3 eggs, 2 links petroselinum green and lemon salt to taste.
Preparation:
A) carrots, onions and clean and wash underwear
2) Delete julien (ie thin as macaroni)
3)fry : carrots, and onions in oil until soft lingerie and get a better look "glassy"
4) Once the mixture has become "glassy" is extinguish with boiling water and continue boiling.
5) While still boiling potatoes are cleaned, washed and cut in the form of cubes.
6) Add potatoes to broth
7) All simmer for 15 minutes
8) Add the fish pieces and portioned tomatoes and broth and cut into 4
9) All simmer another 10 minutes
10) Beat eggs with salt mix well with sour cream
11) is thin with lemon dresing and then gradually pour in the hot pan, being careful to stir the soup continue
12) Cut a finely-chopped green link and add broth
13) Allow it to a boil
14) The rest of the greens are added directly to the plate
Ghita Bucataru 'wants you, "Enjoy great!"
Te salut misterioasa aparitie ...hehehehe stii bine ca mi-s cu neuron la purtator si nu pun boticul la "misterul" creat de trei zile incoace! Hehehe! sic!
RăspundețiȘtergere