luni, 4 iulie 2011

Trout de Piemont


Ingrediente pt.4 porții:                                                                                     
4 buc. Păstrăv 300gr. fiecare
50 gr.unt                                                                                          
2 frunze dafin
1 ceapă                                                           
1 lămâie
Vin alb sec
Pătrunjel verde
Tarhon prospăt
Sare și piper după gust

Mod de preparare:
Curățăm păstrăvii , îi eviscerăm și-i spălăm bine sub jet de apă puternic. Apoi îi uscăm și introducem în fiecare pește sare, 5-10gr de unt, jumătte de foaie de dafin , 1-2 crenguțe de pătrunjel. Aranjăm păstrăvii într-o tavă astfel încât să poată fi așezți vertical cu capul în sus și-i sepăram cu câteva feli de ceapă pentru  nu se lipi. Turnăm 500ml de vin în tavă, adăugăm sare și piper și peste fiecare pește câte 20 gr. de unt sub fomă de fulgi ( ras pe o răzătore) , cojă de lămâie tăiată în fâșii julien și puțin suc de la lămâia folosită, doar puțin șa cm cât o pată! Punem tava la cuptorul încălzit la 200 grade C timp de 10 minute. Scoatem de la cuptor, acum păstrăvul se pote foarte ușor curăța de piele și filetat de osul central și oasele mai mici. Strecurăm lichidul în care am fiert peștii îi adăugăm restul de unt zeamă de lămâie din belșug , piper și trhon prospăt tocat mărunt, încălzim totul l foc mic. Aranjăm fileurile de păstrăv pe farfurie, turnăm sosul mai îninte preparat, peste pește și servim imediat cald! Poftă bună și vin mult!

Trout of Piedmont
PT.4 servings Ingredients:
4 pcs. Trout 300gr. each
50 gr.unt
2 bay leaves
1 onion
1 lemon
Dry white wine
parsley
good fresh tarragon
Salt and pepper to taste

Preparation:
Clean trout, gutted them and wash them well under running strong steps. Then they introduce each fish uscăm and salt, 5-10gr butter, jumătte the bay leaf sprig of parsley 1-2. Arrange trout on a tray so that it can be aşezţi vertical head up and separates them with a few slices of onion to not stick. 500ml pour wine into the tray, add salt and pepper over each fish and each 20 gr. butter the foma flakes (shaved on răzătore), cut into strips Coja lemon juice to Julien and lemon least used only as a spot less saddle cm! We pan in oven heated to 200 degrees C for 10 minutes. Remove from oven, now trout are reachable easily clean the skin and threaded central bone and smaller bones. Smuggle liquid I cooked fish remaining butter adds plenty of lemon juice, pepper and finely chopped trhon good fresh, warm it over low heat it. Arrange trout fillets on plates, pour sauce May îninte prepared fish and serve immediately over hot! Enjoy your meal and much wine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog