Ingrediente: 1 kg ciolan de porc afumat sau de sira spinarii, o ceapa, o lingura cu orez, o legaturica de tarhon, 2 linguri smantana, un galbenus de ou, o lingura cu otet.
Preparare: Se spala si se sparge ciolanul. Se pune la fiert impreuna cu ceapa taiata marunt si se spumuieste. Cand carnea este aproape fiarta, se adauga orezul curatat si spalat. Dupa ce orezul s-a fiert, se adauga tarhonul, spalat si taiat marunt. Intr-un castron, se amesteca galbenusul de ou, otetul si smantana si se toarna peste ciorba fierbinte. Pofta mare!
Soup with tarragon, Transylvanian
Ingredients: 1 kg pork or smoked pork spine, an onion, a tablespoon of rice, a bunch tarragon, 2 tablespoons cream, one egg yolk, one tablespoon vinegar.
Preparation: Wash and break the bone. Boil with chopped onion and spumuieste. When meat is almost cooked, add the cleaned and washed rice. After the rice has cooked, add the tarragon, washed and chopped. In a bowl, mix egg yolks, vinegar and cream and pour over hot soup. Good appetite!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu