luni, 23 mai 2011

Muschi de vită cu ciuperci


Timp de preparare: 1h
Ingrediente pt 6 porţii: muschi de vită - 0,900 gr, ulei de floare - 0,100 ml, unt - 0,100 gr, făină -0,020 gr, pastă de tomate - 0,015 gr, vin roşu - 0,200 ml, vin alb - 0,100 ml, supă de oase -0,200 ml, ciuperci - 0,150 gr, morcovi - 0,030 gr, pătrunjel rădăcină - 0,030 gr, păstârnac - 0,030 gr, ţelina - 0,030 gr, sare - 0,015 gr, piper - 0,002 gr
Mod de preparare:
Muşchiul se curăţă de pieliţe, se spală şi se tranşează după care se dă un praf de sare şi piper , se aşează într-o cratiţă cu uleiul bine încins şi se rumeneşte uşor pe ambele parţi. Separat se încinge untul în care se călesc legumele tăiate potrivit , făina cu pastă de tomate şi vinul alb.Se lasă la fiert 5 minute după care se strecoară şi se toarnă sosul obţinut peste muschi,adăugând ciupercile curaţate,spălate şi tăiate lame. Se introduce muşchiul în cuptorul încins şi se lasa 30 - 35 de minute, înainte de al scoate cu 5 minute adăugăm vinul roşu.Se serveşte cu sosul propriu. Poftă bună!

Fillet of beef with mushrooms
Preparation Time: 1h
Ingredients for 6 servings: beef - 0.900 grams, flower oil - 0.100 ml butter - 0.100 g, -0.020 g flour, tomato paste - 0.015 gr, red wine - 0.200 ml white wine - 0.100 ml broth -0.200 ml bone, mushrooms - 0.150 gr, carrots - 0,030 grams, parsley root - 0,030 grams, parsnips - 0,030 grams, celery - 0,030 g, salt - 0.015 gr, pepper - 0.002 gr
Preparation:
Muscle cleanses the skin, then wash and cut is given a pinch of salt and pepper, place in a well-heated pan with oil and lightly browned on both sides. Separate heats the butter is cut according călesc vegetables, flour, tomato paste and wine alb.Se five minutes left to boil then strain and pour the sauce over the muscle obtained by adding mushrooms, cleaned, washed and cut blades. Place tenderloin in hot oven and leave 30-35 minutes before pulling roşu.Se 5 minutes add wine sauce served with their own. Enjoy your meal!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog