Ingrediente ptr.5 porţii:
cartofi 200 g, morcovi 150 g, varzã dulce 200 g, ţelinã rãdãcinã 50 g, ceapã 100 g, ardei gras 150 g, ghiveci conservã 200 g, mazãre conservã 150 g, fasole verde conservã 150 g, pãtrunjel rãdãcinã 100 g, ulei 100 ml, pastã de tomate 50 ml, roşii în bulion 125 g, vin alb 50 ml, boia de ardei dulce 2 g pãtrunjel verde, 1 legãturã sare şi piper dupã gust
Mod de preparare:
Cartofii, morcovii, ţelina şi pãtrunjelul rãdãcinã, se curãţã, se spalã, se taie cuburi. Ceapa se curãţã, se spalã, se taie mãrunt. Ardeiul gras se curãţã de cotor şi seminţe, se spalã, se taie careuri. Varza se curãţã de frunze şi cotor, se spalã, se taie mai mare. Mazãrea şi fasolea verde conservã se scurg de lichid, se trec prin jet de apã rece. Pãtrunjelul verde se spalã, se taie mãrunt. Pasta de tomate se dilueazã în 50 ml apã. Ceapa se înãbuşã în ulei cu apã. În ordinea timpului de fierbere, se înãbuşã legumele: morcovi, ţelinã, pãtrunjel rãdãcinã. Se adaugã cartofii, ardeiul gras, varza şi se lasã în continuare la înãbuşit. Se adaugã apa în completare, iar fierberea se continuã înãbuşit. Când au fiert cartofii, se adaugã pastã de tomate, legumele conservate (mazãre, ghiveci, fasole verde), boia, vin, sare, piper şi se amestecã uşor contunuu. Deasupra se adaugã roşiile în bulion şi se introduce la cuptor pentru 10-12 minute pentru rumenire. Se serveşte cald sau rece, cu pãtrunjel verde deasupra. Poftă mare!
Vegetable Pot
Ptr.5 servings Ingredients:
200 g potatoes, carrots, 150 g, 200 g fresh cabbage, celery root 50 g, 100 g onion, green pepper 150 g, 200 g pot preserves, preserves 150 g peas, canned green beans, 150 g, 100 g parsley root, oil 100 ml, 50 ml tomato paste, 125 g tomatoes, white wine 50 ml, 2 g sweet paprika parsley, 1 bunch salt and pepper to taste
Preparation:
Potatoes, carrots, celery and parsley root, clean, wash, cut cubes. Onions are cleaned, washed, cut into small pieces. Bell pepper cored and seeds are clean, wash, cut squares. Cabbage leaves and spine are clean, wash, cut higher. Canned green peas and beans, drain liquid, passing through cold water. Wash the parsley, chop finely. Dilute the tomato paste in 50 ml water. Onions smothered in oil with water. In order of cooking time, it stifles vegetables: carrots, celery, parsley root. Add potatoes, green pepper, cabbage leaves and continue to put down. Add water In addition, and continue boiling is suppressed. When potatoes are cooked, add tomato paste, canned vegetables (peas, stew, green beans), paprika, wine, salt, pepper and mix gently contunuu. Above add tomatoes and place in oven for 10-12 minutes for browning. Serve hot or cold with fresh parsley on top. Enjoy great!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu