Ingrediente ptr. 5 porţii
ciuperci proaspete( sau din conservã ) 250 g, spaghete 300g,peşte afumat 300g, margarinã 200g, sos tomat 150 g, 1/2 cub MAGGI de ciuperci, o legătură pătrunjel,sare şi piper dupã gust,
Ciupercile proaspete se curãţã, se spalã şi se taie lame (cele conservate se trec sub jet de apã rece şi se taie lame). Spaghetele se rup, se fierb în apã clocotitã în care s-a adãugat 1/2 cub MAGGI şi sare, dupã care se trec sub jet de apã rece. Peştele se taie cubuleţe şi împreună cu ciupercile se înãbuşã în 50 g margarinã, se adaugã sare, piper, sos tomat şi se fierb împreunã 10 minute. Spaghetele se aşeazã în tava unsã cu margarinã şi se ţin la cald. În momentul servirii, se amestecã cu sosul de ciuperci şi peşte cu sosul tomat. Poftă bună!
Spaghetti with fish and mushrooms
Ptr .- 5 servings Ingredients
fresh mushrooms (or dinconservã) 250 g spaghetti 300g, 300g smoked fish, margarine 200g, 150 g tomato sauce, 1 / 2 cubic MAGGIE mushroom, a liaison parsley, salt and pepper to taste
Clean fresh mushrooms, wash and cut blades (pass preserved under cold running water and chop the blade). Break spaghetti, cook in boiling water has been added 1 / 2 cubic Maggie and salt, after which it passed under cold running water. Cut the fish cubes with mushrooms and smothered in 50 g margarine, add salt, pepper, tomato sauce and boil for 10 minutes together. Place the spaghetti in greased with margarine and keep warm. When serving, stir in fish sauce with mushrooms and tomato sauce. Enjoy your meal!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu