Ingrediente ptr.5 porţii
filé de somn 1Kg, ulei 150 ml,pãtrunjel verde 1 legãturã, suc de roşii 200 ml roşii proaspete 800 g, orez 125 g, ciuperci150 g, sare şi piper după gust, Maggi ½ de cub
Mod de preparare:
Fileul de somn se spalã, se porţioneazã şi se sãreazã. Roşiile proaspete se spalã, se opãresc, se decojesc şi se taie felii. Pãtrunjelul verde se spalã şi se taie mãrunt. Orezul se fierbe şi se clăteşte cu apă rece. Ciupercile se curăţă se spală şi se taie felii. Bucãţile de peşte unse cu 50 ml ulei se aşeazã întro tavã şi se introduc la cuptor cam 15 minute. Roşiile se înãbuşã în 100 ml ulei, se adaugã suc de roşii şi ciupercile feliate . Peste sosul format se aşeazã bucãţile de peşte, iar tava se introduce la cuptor cam10 minute.Se toaca pătrunjelul mărunt, jumătate se amestecă în orezul fiert prealabil. Apoi montăm pe un platou orezul cu peştele. Deasupra turnăm sosul rezultat şi ornăm cu restul de pătrânjel! Poftă bună!
Catfish with tomato sauce and rice
Ptr.5 servings Ingredients
1Kg catfish oil, 150 ml, 1 bunch fresh parsley, tomato juice 200 ml,800 g fresh tomatoes, rice 125 g ciuperci150 g, salt and pepper to taste, ½ Maggi cube
Preparation:
Catfish is washed, it is portioned and salt. Fresh tomatoes are
washed, boiled, peel and cut into slices. Wash the parsley and chop small. Boil the rice and rinse with cold water. Wash the mushrooms clean and cut into slices. Pieces of fish coated with 50 ml of oil is placed In a tray and place in oven about 15 minutes. 100 ml tomato smothered in oil, add tomato sauce and sliced mushrooms. Fish sauce made pieces of fish are placed, and the tray is inserted in the oven for about 10 minutes. Finely chop the parsley, stir the rice half previously. Then mount a rice dish with fish. Above results and pour sauce with remaining and with parsley embellished ! Enjoy your meal!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu