Timp de preparare: 10 min
Ingrediente:
Peşte afumat 200g, maioneza şi smântână, 1 conservă de porumb
Mod de preparare:
Se pune porumbul din conservă la scurs într-o sită, nu se spală cu apă, apoi se taie peştele mărunt şi se adaugă lângă porumb. Se prepară maioneza (dacă nu o avem gata preparată) care se amestecă cu o smântâna. Luăm apoi toate ingredientele împreuna şi le amestecăm cu o lingură de lemn.Ornăm platoul cu patrunjel
verde şi felii de lămâie. Merge un vermut lângă! Poftă mare!
Peşte înabuşit cu cartofi (Niku-Jaga)
Timp de preparare: 45 min
Ingrediente (pentru 4 persoane): o ceapa, 240 gr. peşte file (tăiat în bucăţi subţiri), 1 morcov (taiat în jumătăţi de rondele de aprox. 1cm grosime), 3 cartofi de mărime potrivită (curăţaţi de coajă şi tăiaţi in patru), 1 linguriţă praf ghimbir, 1 lingură ulei vegetal, 2 linguri zahăr, 2 linguri sos de soia, 2 linguri vin alb, 240 ml apa sau supă (pentru aromă, preferabil sa fie de peşte),5 linguri mazăre fiartă
Mod de preparare:
Se călesc în ulei ceapa, peştele, morcovul, cartofii pentru 3-4 min. Separat, praful de ghimbir, zahărul, sosul de soia, vinul şi supa se amestecă şi se adaugă peste carnea şi legumele călite şi se lasă pe foc până se absoarbe aproape tot lichidul. Se adaugă mazarea, se amestecă usor.Se serveste fierbinte. Poftă bună!
Corn with mayonnaise and smoked fish
Preparation time: 10 min
Ingredients:
200g smoked fish, mayonnaise and cream, a can of corn
Preparation:
Place the drained canned corn in a sieve, not washed with water, then chop finely and add the fish near the corn. Prepare mayonnaise (if you have not cooked) and mix with cream. We take all the ingredients together and then mix them with a tablespoon parsley wood.Put on plateau green and lemon slices. Go with a near vermouth! Enjoy great!
Fish stewed with potatoes (Niku-Jaga)
Preparation time: 45 min
Ingredients (for 4 people): an onion, 240 gr. Fish fillets (cut into thin pieces) 1 carrot (cut in half rings approx. 1cm thick), three right-sized potatoes (peeled and cut in four), 1 teaspoon ginger, 1 tablespoon vegetable oil 2 tablespoons sugar, 2 tablespoons soy sauce 2 tablespoons white wine, 240 ml water or broth (for flavor, preferably fish), 5 tablespoons cooked peas
Preparation:
It is frite onion oil, fish, carrots, potatoes for 3-4 minutes. Separately, ginger powder, sugar, soy sauce, wine and soup mix and add the meat and vegetables and allow the fire quenched until almost all liquid is absorbed. Add peas, mix slow.It is good to serve hot. Enjoy your meal!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu