joi, 3 martie 2011

Omletă Japoneză cu peşte afumat


Ingrediente:
2 ouă, faină, o ceapă, un morcov, jumătate vinată, un ardei gras, un cartof,300gr. rechin afumat (poate fi înlocuit de orice fel de peşte afumat)50-60gr.caşcaval afumat.
Mod de preparare:
Se taie în formă de cubuleţe rechinul afumat (nu se prăjeşte).
Se curaţă legumele şi se taie în feliuţe subţiri- julienne. Se adaugă 2 ouă, sare, piper şi faina cât să se lege compoziţia (câteva linguri) pentru a fi un aluat care să nu curgă. Se ia câte o lingură din compoziţie şi se prăjesc în uleiul încins câteva minute pe ambele parţi. Apoi lângă omletă se aşează cubuleţe de peşte şi se ornează cu salată verde crudă, puţin caşcaval tăiat tot cubuleţe şi două trei boabe de piper negru! Simplu şi bun! Poftă mare!


Japanese omelette with smoked fish
Ingredients:
2 eggs, flour, an onion, a carrot, half the game, a pepper, a potato, 300gr. smoked Shark (can be replaced by any kind of smoked fish) 50-60gr.pressed chees smoked.
Preparation:
Cut the smoked form of shark cubes (not fried).
Peel vegetables and cut into thin slices, julienne. Add 2 eggs, salt, pepper and flour to bind both composition (few tablespoons) to be a dough that does not run. Take one tablespoon of composition and fry in hot oil a few minutes on both sides. Then sit next to scrambled eggs fish cubes and decorate with fresh green salad, a little cheese cubes and two cut all three seeds of black pepper! Simple and good! Enjoy great!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog