Ingrediente ptr.5 porţii
Lapte 700, ml griş 150 g, fãinã 70 g, ouã 2 bucãţi, caşcaval 100 g, margarinã 150 g, pesmet 30g, spanac 1kg, peşte ton conservă 2buc.,sare dupã gust
Mod de preparare:
Spanacul se curãţã, se spalã în mai multe ape reci, se opãreşte în apã clocotitã cu sare, se scurge şi se taie mãrunt. Caşcavalul se rade. Spanacul se înãbuşã în 75 g margarinã, apoi în 500 ml lapte, se adaugã griş sub formã de ploaie şi se amestecã continuu. Dupã ce se rãceşte, se adaugã ouãle şi se amestecã până devine omogen. În 100ml de apă dizolvăm făina iar apoi compoziţia dizolvată împreună cu 200 ml de lapte şi 75 g margarină preparăm un sos care se fierbe împreună 6 minute.Sosul se toarnã în tava unsã cu margarinã şi tapetatã cu compoziţia de griş, adăugăm omogen petoată suprafaţa “tapetată” peştele scurs în prealabil de ulei . Presărăm apoi bine caşcaval ras deasupra şi se dă la cuptor 10 minute. Se serveşte cald. Poftă bună!
Florentin Gnoki
Ptr.5 servings Ingredients
Milk 700 ml meal 150 g, 70 g flour, eggs, 2 pieces, 100 g cheese, 150 g margarine, breadcrumbs 30g, 1kg spinach, canned tuna fish 2pcs., salt to taste
Preparation:
Spinach is clean, rinse in cold water more, you scald in boiling salted water, drain and chop finely. The cheese is shaved. 75 g spinach smothered in margarine, then in 500 ml of milk, add meal in the form of rain and mix continuously. When cool, add eggs and mix until homogeneous. 100ml flour dissolve in water and then dissolved with 200 ml composition of milk and 75 g margarine prepare the sauce and boil it with 6 minutes. Pour the sauce into greased with margarine and line with the composition of the meal, add Peto homogeneous surface are covered in fish oil leaked in advance. Well then sprinkle grated cheese on top and Bake 10 minutes.
Serve warm. Enjoy your meal!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu