joi, 17 martie 2011

Crap ca pe la noi



Ingrediente ptr. 5 porţii
Un crap fãrã cap 700 g, ceapã 100 g,ulei 100 ml, fãinã 50 g,pastã de tomate 50 g, usturoi 50 g, vin alb 50 ml, pãtrunjel verde1 legãturã,
roşii proaspete 500 g,o lămâie, sare şi piper dupã gust.


Mod de preparare:
Crapul se curãþã, se spalã şi se porţioneazã în 5 bucãţi aproximati egale. Ceapa şi usturoiul se curãţã, se spalã şi se taie mãrunt. Roşiile proaspete se spalã, se opãresc şi se decojesc; jumãtate din cantitate se taie cuburi, restul se taie felii. Pasta de tomate se dilueazã cu apã.Se adugă fãina . Pãtrunjelul verde se curãţã, se spalã şi se taie mãrunt. Bucãţile de peşte se sãreazã, se aşeazã într-o tava unsã cu 25 ml ulei şi se introduce la cuptor cca 5 minute.
Se înãbuşã ceapã în 75 ml ulei şi 75 ml apã, se adaugã fãinã dizolvatã, pastã de tomate, usturoi, cca 200 ml apã şi se fierb cca 10 minute. Se adaugã roşii tãiate cuburi, piper, sare şi vin. În sos se introduc bucãţile de peşte recent scoase din cuptor, peste care se aşeazã feliile de roşii. Se introduce totul din nou la cuptor 5 minute. Se serveşte rece, ornat cu pãtrunjel verde deasupra şi feli de lămâie. Poftă mare!


Crap like us 
Ingredients ptr. 5 servings 
A headless carp 700 g, 100 g onion, 100 ml oil, flour 50 g tomato paste 50 g garlic 50 g, 50 ml white wine, parsley verde1 link, 
500 g fresh tomatoes, lemon, salt and pepper to taste. 


Preparation: 
Carp to clean it, rinse and portioned into 5 equal pieces Approximate. Onions and garlic are clean, wash and chop finely. Fresh tomatoes are washed, cooked and peel, cut half the amount of cubes, slice the rest. Dilute the tomato paste with apã.Se add flour. Clean the parsley, wash and chop finely. Pieces of fish are salted, place in a greased 25 ml oil and place in oven about 5 minutes. 
 It stifles onion oil in 75 ml and 75 ml water, add flour dissolved, tomato paste, garlic, 200 ml water and boil for about 10 minutes. Add diced tomatoes, pepper, salt and wine. In the sauce, place the pieces  recently baked fish, which sits over tomato slices. Place everything back in the oven 5 minutes. Serve chilled, garnish with parsley and slices of lemon on top. Enjoy great! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog