sâmbătă, 19 martie 2011

Caras prăjit şi garnitură


Ingrediente ptr. 5 porţii
caras 800-1kg, ulei 150 ml,morcovi 125g, mazăre 200g, cartofi150g,
boia de ardei dulce 1g, fãinã 100 g, lapte 100 ml, 1 legătură pătrunjel, sare dupã gust


Mod de preparare:
Curăţăm morcovii, cartofii şi spălăm mazărea. Tăiem cartofii şi morcovii sub formă de baghete,apoi punem la fiert cartofii împreună cu morcovii.Între timp peştele se curãţã, se spalã, se sãreazã şi se porţioneazã.. Peştele se trece prin lapte ( fiert din vreme ) şi fãinã amestecatã cu boia. Se prãjeşte în ulei. Montăm pe farfurie peştele cu garniture de legume, ornăm cu patrunjel verde, tăiat mărunt. Se serveşte cald. Poftă bună!


Carp fry and garnish
Ingredients ptr. 5 servings
crucian 800-1kg, oil 150 ml, 125g carrots, 200g peas, cartofi150g,
sweet paprika 1 g, 100 g flour, 100 ml milk, 1 bunch parsley, salt to taste


Preparation:
Peel the carrot, potatoes and wash peas. Cut potatoes and carrots in the form of sticks, then put together with boiled potatoes for fish morcovii.Între clean, rinse, salt and portioned .. Fish passing through the milk (cooked in time) and the flour mixed with paprika. Fry in oil. Mounted on plate garnish fish with vegetables, ornăm with parsley, finely chopped. Serve warm. Enjoy your meal!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog