Timp de preparare: 1 h
Ingrediente:
6 păstrăvi, 1 pahar de vin roşu de calitate, 2 linguri de miere de albine, 3 linguri de soia, 3 caţei de usturoi pisaţi, sare, piper, boia de ardei iute, 1 lingură de vegeta, 2 linguri de ulei de uns tava şi peştele
Mod de preparare:
Se spală peştele şi se usucă cu un şerveţel de hârtie. Se amestecă toate produsele, se ung peştii şi se lasă la marinat cel putin 3 ore.
Se încălzeşte cuptorul la 200 de grade, se unge tava cu o lingură de ulei, se aşează peştii şi se toarna deasupra sosul de marinată. Se intorc din când in când. Dupa ce s-au pătruns bine se ung cu o lingura de ulei şi se pun la grill pentru 2-4 minute. Se serveşte cu cartofi la cuptor sau garnitură de orez alb combinat cu stafide şi nuci.
Poftă mare!
Fish in Wine
Preparation time: 1 hour
Ingredients:
6 trout, a glass of good red wine, 2 tablespoons honey, 3 tablespoons of soy, 3 garlic cloves, minced, salt, pepper, paprika, 1 tablespoon of vegetable, 2 tablespoons oil oiled tray and fish
Preparation:
Wash fish and dry with a paper towel. Mix all products coat the fish and leave to marinate at least 3 hours.
Heat oven to 200 degrees, grease pan with a tablespoon of oil, place the fish and pour over the marinade. Return from time to time. After you have entered is well lubricated with a tablespoon of oil and place on grill for 2-4 minutes. Serve with baked potatoes and white rice and garnish with raisins and nuts combined.
Enjoy great!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu